Den blågröna skalan

Jag tycker att det är fint att kombinera grönt/blått/turkost. Det blir liksom en mjukare variant av colour blocking än när man tar från tre motstående sidor av färgcirkeln.

Jag såg på någon sida att färgkombinationen grönt/blått/turkost kallades för "peacock". Kanske är det därför jag gillar den så mycket, jag har ju en svaghet för det här med pråliga fåglar (som man kan se i bland annat detta, och detta och detta inlägg).

Jag har inte sållat så hårt bland accessoarerna när jag kombinerade dem med plaggen i bilden så det blev ganska många, det finns ju så mycket fint och det är svårt att välja:


Smyckena i vänsterkanten uppifrån och ned; guldfärgad ormring från Asos, grön ring från Topshop, blå ring från Asos, påfågelsring från Dorothy Perkins. Plaggen i mitten uppifrån och ned; blå topp från Dorothy Perkins, grön kjol och gröna skor från Topshop. Samtliga smycken i raden längst till höger uppifrån och ned kommer från Dorothy Perkins.

Vill man inte köra colour blocking så är det ju ändå fint med en klar blå färg, som i dessa klänningar med gulddetaljer:


Båda klänningarna från
Dorothy Perkins.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0