Årets julklapp: LED sneakers till små och stora!

Det här kommer vara mitt bästa tips det här året, ni kan tacka mig när mottagaren exploderar av lycka när de öppnat paketet från er innehållandes ett par av dessa: 
 
Är de inte vasinnigt coola? Jag har beställt dessa till sonen (hemligt, säg inget till honom!) i födelsedagspresent. Ca 250 kr har jag betalt för dem, gratis frakt på det. 
 
Man laddar upp sulorna genom ett USB-uttag i skon. Sen lyser sulorna i olika färg, och man kan slå av och på dem. Vet ej dock om de kan lysa med fast ljus. Perfekta presenten till barnet, tonåringen och ja varför inte en ungdomlig vuxen! 
 
Just den här modellen med eldsflammor och vingar finns så såklart i andra balla färgkombinationer. Jag är sugen på att också köpa de blåvita till Filip:
 
Här är lite fler modeller:
 
Jag beställde skorna till Filip på Ebay.com. Man söker på LED sneakers och eller LED sneakers high (för högre modell) får då upp en massa alternativ. Vill man bara se modeller för barn kan man ju söka på LED sneakers kids eller LED sneakers kids wings om man bara vill se versioner med vingar. 
 
Om du inte beställt på Ebay tidigare så kan det vara bra att veta att en del säljare erbjuder gratis frakt, medan andra kan ta ett par hundra för frakten eller mer, så titta både på skons pris OCH på vad frakten blir så att du inte får en överraskning. Kolla min manual här nere (klicka upp miniatyrbilden):
 
1. Här ser du originalpriset samt översatt till svensk valuta.
2. Här ser du fraktkostnad (denna är gratis) samt leveranstid. När jag beställt tidigare har jag nästan alltid fått grejerna lite före utsatt leveranstid. Det beror lite på om det skickas från en annan kontinent eller inom Europa. 
3. Här ser du hur högt betyg säljaren fått, den här är Top rated. Betyg över 95% är ju bra. 
 

RSS 2.0