Vacker kimonoklänning

Jag måste bara skriva ett hyllningsinlägg till en vacker klänning jag beställde från Asos men som jag tyvärr inte kunde ha. Skickar tillbaka den med posten idag, buhuu. 
 
Är den inte fantastisk?
 
Två inte så bra bilder tagna av mig i lampljus...
 
...och Asos egna bilder. Klänningen verkar gått åt som smör i solsken för det finns bara nåra få storlekar kvar, se den här på Asos egen hemsida: Embroidered kimono dress

Efter födelsedagen

Nu är det en och en halv vecka sedan jag fyllde år och sedan senaste blogginlägget. Jag kan konstatera att jag hittat en ny favoritblomma i den bukett jag fick av min son och hans far; det är nån slags vit klocka som sett som ny ut i över en vecka, och jag älskar uthålliga snittblommor. Först idag, tio dagar efter födelsedagen, ser jag att några av blommorna börjar se lite skrynkliga och vissna ut. 
 
Så nu blir det blommor i bloggen igen :-)...så här ser blommorna ut, fast det är några dagar sedan jag tog bilderna. Kan bara inte komma på vad de heter! Någon som vet?:
 
Det var Filip som hade beställt utseendet på buketten. Han hade velat se min och Pelles gamla bröllopsfilm och sen sagt till Pelle att köpa en bukett som såg ut som brudbuketten jag hade.  Så gulligt och liksom lite rörande samtidigt. Brudbuketten bestod av porslinslika vita rosor, ni kan se dem i det här gamla inlägget: Shoppa i USA.
 
Förra torsdagen vabbade jag också. Filip blev förkyld och sen smittade han mig så jag blev ordentligt förkyld med ett huvud som känts om en sprängballong. Ingen toppenvecka direkt ur måendesynpunkt då det hela kombinerades med min värk i arm och bröstkorg. 
 
Efter att Filip blev hämtad av sin pappa i eftermiddag har jag lagat god mat och sett film, vilket jag planerar att fortsätta med. Ha en skön kväll!

Söndagsutflykt till Kont

Idag fyller jag år! Blott 46 februarivintrar. Har inga bildbevis på det tyvärr ännu men här är lite bilder från en utflykt i söndags; Jag och Filip åkte ut till havet och promenerade lite i naturreservatet Kont som ligger strax söder om Umeå. 
 
Så här fint var det där kring tre-tiden på eftermiddagen: 
 
 

RSS 2.0