Lördag på Mickelbo gård

Det har varit en toppenhelg i helgen; jag hade Filip hela helgen vilket bara det i sig är toppen, det är SÅ skönt att vara lediga två hela dagar och tre kvällar tillsammans. Det blir mycket mys på kort tid! Också hann vi ta fram resten av julpyntet så att vi hann njuta av det under helgen. Både stora granen drogs fram och en halvstor knallrosa glittergran till Filips rum så nu känner jag verkligen att jag kommer kunna suga ut det bästa av December. 
 
Vi utflyktade också: 
 
 
På lördagen for vi till Mickelbo gård med Filips kompis K och hans småsyskon och en förälder. Det var perfekt väder och mycket mysigt. 
 
Tydligen är kamelerna och alpackorna mina favoritdjur där eftersom det var de som fastnade mest på bild. 
 
Tomten var där också även om han inte var lika tjusig som när jag bloggade om stället förra året men de kanske har en specialtomte de bara tar fram ibland?
 
Ja, och så här ser granen ut hemmavid. Det är första året katterna får vara med om stora granen eftersom jag aldrig vågade ta fram den förra året. Nu är jag rädd de ska tippa den för julgransfoten är inte så bra. Om ni tittar i bakgrunden så ser ni hur hon bara väntar på att jag ska vända ryggen till så att hon kan dra ner alla kulor och allt glitter... :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0