Snyggt med mönstrat del 1/2

Nu blir det lite grannlåt här i bloggen inför helgen: Jag gick igång på det här med mönster igen, inka-/aztekmönster och andra mönster, när jag fick syn på snygga såna plagg och väskor i River Islands webshop.
 
Det var ju väldigt hett med aztek-/inkamönster förra hösten, då gärna aztekmönster i svartvit variant som jag bloggade om i vårvintras, men nu verkar det förutom det svartvita även kommit tillbaka aztekmönster i mer prunkande färger. Jag säger "kommit tillbaka" eftersom det på sena 1980-talet var väldigt inne i och med den hippievåg som kom då. (Kommer att tänka på Hothouse Flowers med Don't go. Nån som minns dem? Jag var helt dödskär i sångaren och var tvungen att åka som barnflicka till Irland för att tråna efter snygga irländare i pagefrisyr, haha!)
 
Jag delar upp mina fynd vad gäller mönster i ett par olika inlägg så att det inte ska bli för mycket att ta in för er kära människor :-)
 
Kjolen och väskan i ovanstående kollage var ett par av de saker jag fastnade först för på River Islands hemsida. Jag skulle lätt kunna bära det här på jobbet. Tack-gode-gud-för att man har ett kontorsjobb där man kan bära lite opraktiska kläder, hehe...
Länkar här: Kjol | Väska | Oversized tröja | Läderboots | Örhängen | Armband
 
Också aztekmönster i svart och vitt med paljetter för festkvällen. Klänningen är för kort för min smak så jag skulle nog gärna kombinera med leggings eller svarta stretchjeans. Älskar kilklackar för övrigt.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Den där gula koftan hade jag tänkt köpa, den är så fin. Sen läste jag att den angorar av sig på hela omgivningen, så jag låter bli :/

Svar: Åhnej vad synd att den hårar! Jag hade ju förstås också ett gott öga till den. Tack för tipset! :-)
Anita Blomkvist Johansson

2013-09-21 @ 21:51:38
URL: http://asaassar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0