Gulligt främmande

Den här lilla damen har varit på besök hemma hos oss idag, nyklippt och fin. Hon heter Ella och är en pudel-/tibetansk spanielblandning och vi lånade henne av min vän Linda i ett par timmar.
 
Ella är supersnäll och perfekt för Filip att umgås med eftersom han är lite ovan och rädd för hundar och behöver träna sig lite. Vi har faktiskt fått låna hem Ella till oss tidigare, en gång till och med tillsammans med sin hundkompis Panter.
 
När vi först hämtade Ella idag vågade Filip knappt vara i närheten av henne, men ganska snabbt när vi kom hem med henne till oss såg det ut ungefär så här...
 
...och så här.
Hon är en lugn liten dam, men Filips stora gummispindeln blev hon lite småbusig över till en början. Fast det la sig ganska snabbt trots att Filip gjorde sitt bästa för att uppmuntra.
 
Till och med när hon fick ha den som huvudbonad så behöll hon lugnet. (Linda! Jag lovar detta pågick högst 10 sekunder! :) )
 
Ett tag fick hon vara ute på altanen med Pelle och Filip. När plötsligt alla gick in kom hon efter och såg lite frågande ut. 
 
En sån fin liten hund! 

Kommentarer
Postat av: MammaMedia

Åhhh så gullig! Vad är det för ras, en pudel?Utan lockar? Eller? Sista bilden var jättefin!

Svar: En pudel-/tibetansk spanielblandning! Får ta och komplettera med det i inlägget :)
Anita Blomkvist Johansson

2013-04-16 @ 09:02:43
URL: http://mammamedia.blogg.se
Postat av: Paull

Vilket litet mysdjur sådana kan krossa hjärtan

Svar: Verkligen rar! :)
Anita Blomkvist Johansson

2013-04-16 @ 21:27:24
URL: http://pgrahn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0