Tidningsdeadline

Jag och tre graf-elever som har rollerna som Art Director och AD-assistenter har suttit till klockan åtta ikväll för att slutföra arbetet med Mindyard, Midgårdsskolans skoltidning. Jag har skrivit om det arbetet för, bland annat här. Oj vad de har kämpat med tidningen! Gott humör har de haft och tok-noga har de varit.

I morgon lämnar de tidningen till tryckeriet. Och sen ska den tryckas under nästa vecka, sportlovsveckan. Håll tummarna för att allt går bra! Det lär det ju göra, den är garanterat tryckbar, men man vill helst inte ha några större överraskningar i sista stund. Just nu vill man ju mest bara ha sportlov.


Kommentarer
Postat av: Georg Hendrix

Min mormor hette Anna och min mor Anita. Även fast jag är "biased" (glömt ordet på svenska även fast jag är svensk :P) tycker jag det är ganska smart. Jag har aldrig varit mycket för "Junior"-förnamn, men Anna och Anita är olika namn med en passande innebörd. Awesome!



"Burn After Reading" var ju "dum" pga. eftertanke. De säger själva i bonusmaterialet att det aldrig var tänkt som ett "mästerverk" därför tycker jag det bara är att acceptera. En helt OK film ändå :)



Tjockis-bananer :P

2011-03-04 @ 07:47:23
URL: http://georg.blogg.se/
Postat av: elin

hej, fin blogg!! har du något bra film tips? (:

2011-03-04 @ 14:50:14
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0