Bilsemester 2017 del 5: Gammal vänskap och Göteborg

Vi kom till Göteborg söndag den 2 juli och stannade där på Hotell Liseberg Heden i tre nätter. Ska man på Liseberg så visste jag att det var bäst vara där i början på veckan så därför hade jag medvetet bokat våra dagar där då. 
 
Det var skönt att bo på hotell, vi njöt riktigt ordentligt efter flera nätter på vandrarhem där man ju ska både bädda och städa och planera frukost med mera. Hotell Liseberg Heden var också riktigt bekvämt också, och lagom promenadavstånd till Universeum, Liseberg, Trädgårdsföreningen och biograf som var våra huvudmål i staden.
 
Som en fin bonus återknöt jag också kontakten med min gamla kompis Jenny som bor i (eller utanför) Kungälv. Vi var en gång (1989-90) som 17-åring (Jenny) och 19-åring (jag) aupairer i Malahide utanför Dublin där vi lärde känna varandra, och sist vi träffades varr förmodligen 1993 eller 1994. Det kändes ganska fantastiskt och otroligt och roligt att träffas efter så många år. Båda har fått barn och ansvarsfulla jobb och sist vi träffades så var det mest prat om killar och fester haha! Hon och hennes yngste son (hon har tre barn) följde också med oss på Liseberg vilket ju var toppen. 
 
Tydligen tog jag aldrig fram systemkameran i Göteborg så alla bilder är tagna med mobilen. 
 
Fina fina Jenny och hunden Roxy vid böljande ängar vid deras villaområde de just var på väg att flytta från.
 
Coolt ha en kyrkoruin i kvarteret. 
 
Alltså! Vilken nostalgi att träffas igen efter så lång tid! (Ser ut som att mina ögonbryn är ihopväxta men det är de inte)
 
Hopp till Universeum i Göteborg. 
 
Trädgårdsföreningen. 
 
Mitt favoritcafé/restaurang vid entrén till Trädgårdsföreningen.
 
På bio för att äntligen se Dumma mig 3 som vi längtat efter i flera månader. Äntligen hade den haft premiär!
 
Utsikt från vårt hotellrum.
 
Dags att lämna Liseberg sent på kvällen. 
 
Nästa inlägg; Örebro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0