Halloweenpyntat

 
Nu är vi i stort sett redo för Filips Halloweenfika imorgon. Filips rum är Halloweenriggat och det är väl mer eller mindre bara en del finfix kvar bara. Jag känner mig lite trött nu så det kan nog vara kvar mer att göra än jag minns, men inga större grejer. 
 
Första lediga dagen på höstlovet, i torsdags alltså, vaknade jag med halsont och kände mig riktigt hängig, så vi spenderade dagen med att pyssla fram en halloweenmiljö med allehanda monster. 
 
Här syns en mer gullig snögubbe, en Döden, en disco-skelett-pirat, ett läbbigt rum med läskiga tavlor med spindelnät hängandes. 
 
Även en gravsten gjorde vi från en sönderklippt kartong som även fick bli det läskiga rummet med spökiga tavlor. Mumien köpte vi på Medelhavsmuseet för något år sedan. 
 
Den här blodiga "Keep out"-plasten är en av de saker som vi beställde från Partajshop vilket jag berättade i ett tidigare inlägg. 
 
Från Partajshop köpte vi även det här fina skelettet som reagerar på ljud: ögonen börjar då lysa, den låter och även vingar och huvud rör sig. Den var värd pengarna (nånstans mellan 250-350 kr) tycker jag!
 
Filips nuvarande utsikt. 
 

Kommentarer
Postat av: Sara - Träning & Hälsa

Va häftigt det blev! :D

Svar: Tackar! Jag ska hälsa sonen det :-)
Anita Blomkvist Johansson

2015-10-30 @ 23:39:50
URL: http://nouw.com/nolongerironic

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0