En härlig eftermiddag

Vi hade en sådan toppeneftermiddag jag och Filip idag! Han hade tid hos skolsköterskan vid tvåtiden (han har vuxit 9 cm sedan i typ september!) och efter det kändes det meningslöst att åka på jobbet för att hinna jobba max trekvart så istället tog vi kortdag båda två. Då bestämde vi oss för att åka på stadsbiblioteket i Väven där vi lånade en hel bunt (8 stycken!) med spännande böcker till Filip. 
 
Sen satte vi oss längst in i en hörna på Kulturbageriet i samma hus med gofika och hann läsa hela tre böcker tills min röst och ork tröt :-)
 
Favortiböckerna för Filip är de om läskiga saker som monster och spöken och skelett och sånt men även böcker om hur kroppen fungerar är intressanta. Så han blir väl maskör, kostymör eller läkare när han blir stor antar jag. Det ska jag nog kunna leva med ;-)
 
Vi har gjort samma grej förut en gång, dvs lånat böcker och suttit och fikat och läst på Kulturbageriet och jag måste säga att det numera ligger på min topplista över favoritsaker att göra med Filip när det inte är toppenväder utomhus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0