Mors dag och utflykt till Klabböle

 
Det är lite drygt 6 år mellan stora Filip och lilla Filip på tavlorna ovan. Pöjken som gjorde mig till mamma :-)
Vilken grej! Världsomvälvande läskigt jobbigt och alldeles underbart. Tror jag har skrivit det förr men jag säger det igen: när man blir förälder inser man att man verkligen har något att förlora!
Herregud vad man får oroa sig över honom, rädd att han ska gå och vara ledsen; att han kanske inte får kompisar, att någon ska vara dum med honom, att han ska vara dum med någon annan, över att han kanske inte tycker sig duga, rädd att han ska bli sjuk, och så vidare och så vidare...
 
Hur som helst firade vi mors dag med att jag bakade vårt favoritfika just nu - mockarutor med extra glasyr - och efter fikat drog vi sen till Klabböle och Umeå energicentrum.
 
Vid energicentrumet finns en stor äventyrslekpark som är under uppbyggnad. Tyvärr var en massa förbommat efter vintern fortfarande, och en del är heller inte klart, men någon hade dragit skyddsplasten av denna stora spegel till vår stora glädje :-)
 
Tänk om man hade två likadana barn!
 
Jag lärde Filip bästa spegeltrixet - när det ser ut som att man leviterar!
 
Vi gick runt i den gamla bruksmiljön också. 
 
Fint vid dammen.
 
Vi gick på den smala slingan mellan de två kanalerna/bäckarna med vatten där vattennivån kunde öka hastigt enligt skyltarna. Det var lite läskigt tyckte Filip så då fick vi hålla handen <3.
 
Sen for vi hem och åt lite morsdagsmiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0