Början på semestern

Idag är andra dagen på semestern. Jag minns inte så mycket av första dagen på semestern annat än att Filip väckte mig 6.15 och att vi var och köpte skor till honom och att jag la mig tidigt sen på kvällen. Den här andra dagen har varit mycket mer innehållsrik. 
 
Jag fick sovmorgon (typ) till 6.40, vi pysslade med en låda Filip fått med "äckliga experiment" efter frukosten, sen ringde jag en massa samtal, sen åkte vi och tankade, åt en varmkorv och en glass, handlade lite, bokade tid hos Bilspecialisten (skråmade bilen för ett tag sen), tvättade bilen då den var klibbig av att ha stått parkerad under saviga björkar, lagade mat, planerade för midsommarafton, pysslade igen med experimentlådan och så till sist hjälpte jag Filip med en stor teckning han ville göra. 
 
Här är lite bilder från den sena eftermiddagen:
 
Sonen kom alltså på att han skulle göra en jätteteckning. 
 
Vi tejpade ihop flera bitar papper och han plockade fram en massa inspirationsmaterial. 
 
Läskiga teckningar han gjort tidigare föreställande detaljrika monster och slott.
 
Filips pennteknik är lite speciell, svårt bryta en gammal vana men han övar sig i skolan när han ska skriva bokstäver och siffror.
 
Till slut blev jag alldeles för närgången med min kamera haha...
 
...så jag blev skjuten. 
 
Så det var bara att gå ut och fota på uteplatsen då eftersom jag var så foto-sugen! Den här pelargonen stod förresten kvar på bordet i arbetsrummet hos oss på media när alla gått på semester. Om någon saknar den lovar jag ta tillbaka den i höst, säg bara till :-)
 
Syrénen är nyutslagen. Det är i alla fall en bra sak med att vi haft så kall vår, att blomprakten har försenat sig lagom till att semestern skulle börja.
 
Inne har jag förberett för lite midsommarkänsla med lite blågula vimplar... 
 
...och nån liten flagga här och där. 
 
Också har jag köpt en pytteliten midsommarstång. Kommer nog inte se nån större i år för jag firar midsommarafton med kompisar inne i stan. Ska bli så kul! 
 
Glad midsommar på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0