Julstämning

 
Nu har vi kommit in i riktig julstämning här hemma. Det kändes lite ovant och plötsligt med allt julpynt först men nu efter en dryg vecka känns det mysigt, ombonat och varmt och jag bränner ljus så att fönster och inredning förmodligen blir alldeles sotiga :-) 
 
Det har ju också varit dags att börja öppna kalenderluckor varje morgon vilket det tar en hel del tid från morgonrutinerna då det lätt blir lite ståhej och pyssel med innehållet. 
 
En av Filips kalendrar är en sån där som ska fyllas med små paket av tomten, eller typ mig då, inför varje morgon vilket varit lite småknivigt att lösa eftersom det jag inte hunnit skaffa nåra små presenter.
 
Hittlis har det väl gått sisådär med dessa kalenderpresenter men idag blev han jättenöjd; jag hade gjort en "tecknad film" i ett post-it-block, ni vet en sån där animering där man ritar figurer på olika positioner på varje sida i ett block och när man bläddrar bladen snabbt så rör sig figurerna.
 
Filip tog förresten inte av sig tomtedräkten på hela helgen när han kom till mig och fick se allt pynt. Det är ju bara så himla mysigt med en velourmjuk tomtenisse som bara lyser av förväntningar och julpirr! Det smittar ju liksom av sig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0