Senaste dagarna

Filip är hos sin far ett par veckor (utom i helgen, då är han hos mig) och nu har vi äntligen skaffat Skype. Var med honom när han borstade tänder häromkvällen och han samlade tandkrämsspottet i en mugg som han sen med glädje hällde ut framför ögonen på mig (uäk!) 
  
 
Tänkte bara uppdatera vad som hänt senaste dagarna eftersom jag varit relativt tyst här i bloggen... och ja jag har ju fullt upp med jobbet, men också lite dåligt med ork att blogga.
 
Ärligt talat så hänger det ju också mycket på det här att jag inte har nån vettig kamera så det känns ju inte speciellt roligt med alla dessa mobilbilder jag tvingas lägga ut. Men jag skaaa köpa kamera... Kanske får ge det till mig själv som en tidig julklapp...
 
Det är bara så fruktansvärt svårt att välja: ska jag ha en med mycket zoom men lite ljusinsläpp eller en med lite zoom och bra ljusinsläpp? Jag brukar zooma mycket och gillar att ha den möjligheten, men då blir det bra mycket svårare att få till bilder inomhus och det vill jag ju också gärna göra. En kamera med mindre zoommöjligheter släpper ju in mer ljus och man kan jobba med korta skärpedjup men då blir ju inte bildutsnitten lika lätta att få till. 
Fan. 
 
Hur tänker ni? Har ni rent utav något kameratips? Kompaktkamera vill jag i alla fall ha, någon som ryms i handväskan så att jag inte ska behöva släpa på en väska till. 
 
Igår när jag cyklade hem från jobbet så var gatan på baksidan av järnvägsstationen täckt av guldgula löv. Har redan instagrammat detta men jag ville ha bilden här i bloggen också. 
 
Passerade sen Vänortsparken där det exploderat i höstfärger. Färgstarkt trots stengrått väder. 
 
Egentligen började veckan med lite glamour på måndagskvällen; då gick jag med kollegan MammaMedia och kusin Maria på Plaza hotell och öppningen av årets upplaga av Umeå Fashion Week. De hade en modevisning med mest yogatrikårer så man kan nog lätt konstatera att det inte var något som föll mig på läppen -nej, jag blev nog mest förtjust i detta...:
 
...silverkonfettin som de sprutade ut efter invigningstalet! Hade lätt kunnat lägga mig på alla fyra och kasa ihop det och tagit hem det om det inte betraktats som socialt inkorrekt :-)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0