Tripp till "Klubbis"

 
På söndagseftermiddagen så åkte vi till mina föräldrars stuga i Klubbviken. Det var mycket roligare än fredagens biltur... :-/... Stugan ligger ungefär fyra kilometer från Norrfjärden och ett par mil norr om Piteå.
 
Vi skulle inte göra något speciellt vid stugan, bara kolla läget i den fina eftermiddagssolen. Det hade ju varit gråväder och regn i stort sett hela helgen.
 
Vi lyssnade efter vårfåglarna. Mamma berättade att det finns en som när den kvittrar låter ungefär "Snälla mamma kan inte jag få gå på bio? - Nej det får du inte"... Haha! Mamma hade hört det på tv, någon fågelkunnig som hade dragit den liknelsen. Så himla bra!
 
Jag fick flera fina bilder på mamma och Eskil (min styvpappa, som det hette på min tid). Hon skulle nog inte gilla denna men jag gillar att hon flabbar :-)
 
Eskil hade tjuvtagit på sig en lortig keps så han fick lite skäll av mamma, fast jag tycker den ser bara bra ut här.
 
Vi gick in en kortis i stugan också.
 
Det är mycket grejer i stugan sedan de lämnade sitt stora hus i Norrfjärden för lägenheten i Piteå för fyra år sen, jag skulle gärna röja lite. Vi har pratat om att ha loppis tusen gånger. Kanske blir det av i sommar?
 
Den här spegeln stod jag ofta och hoppade framför som barn för att få en skymt av mig själv, och nu är den på tok för lågt ner. Ganska häftig spegelram va?
 
Men se där! Ett par gamla grå strumpor från Filip ligger på hyllan i pytteköket, det såg jag inte förrens nu :-)
 
Ganska snart packade vi in oss i bilen igen.
 
Det här är inte mina föräldrar stugor utan stugor som ligger på Borgaruddens camping. Vi bestämde nämligen att vi skulle förlänga vår utflykt och tog en sväng till campingen som ligger lite längre ut på samma område. De här stugorna har jag länge tänkt att det skulle vara roligt att hyra och bo i nån helg.
 
Allra mest den längst in till vänster.
Jag har så mycket planer! Hoppas någon blir av...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0