Reafyndar lyktor

Jag önskar jag kunde skriva att jag kommit över värsta chocken med att börja jobba igen men det har inte lagt sig på långa vägar ännu. Det är väl erfarenheterna från föregående tunga läsår som spökar. 
När man känner så så är det ju perfekt att åka på nån av alla reor som nu har halva reapriset för att så att säga lägga plåster på såren ;-)
 
På Indiska hittade jag följande lyktfynd som jag är nöjd över:
 
Först kommer denna stora ljusturkosa keramiklykta att lysa upp ett mörkt hörn i mitt sovrum. Där står den bredvid ett konstverk av Filip och en träburk svarvad av min styvfar på en byrå (eller skänk?) jag Blocketfyndat nyligt.
(JÄTTEKONSTIGA färger men jag hade klantat mig och fått ett massivt blåstick i bilden när jag fotograferade och som jag sen inte lyckades hantera riktigt)
 
Sen en matchande rund lykta i samma stil på min spegelbyrå bredvid ett favoritfoto på min mamma som 14-åring och ett med mig som nakenbebis :-)
 
Två såna här vita lyktor blev det också.
 
De står i köket just nu, bredvid bland annat en basilika som jag ska försöka duplicera enligt följande lysande bloggtips som jag läste om idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0