Preem på Haga

 
Preem på Haga stängde den sista juli i år och från den första augusti kan man bara åka dit och tanka. 
Macken har typ alltid varit där och vi bor alldeles i närheten så jag var där ganska ofta, för att köpa glass eller förfestsnacks eller nån tidning, men oftast för att kånka paket fram och tillbaka mellan macken och hemmet eftersom de hade postkontor. Mackföreståndaren måste ha varit väldigt noga med vem han anställde för alla som jobbade där var så sjukt trevliga. En kompis konstaterade en gång att de var så trevliga att hon nästan var på vippen att bjuda med dem till den fest hon var där för att handla dricka och snacks till.
 
Jag hann inte riktigt med i svängarna vad gällde stängningen, jag tyckte min man nämnde nåt om det tidigare i somras men tänkte att jag nog missuppfattat nåt eftersom jag aldrig la märke till nån skylt som förvarnade om stängningen. Men så plötsligt en dag var det bara stängt. Jag känner mig nästan sårad över att de som jobbade där inte sa nåt om det ill mig :-) ...nej men skämt åsido så hade man ju velat säga tack eller nåt.
 
Under en promenad ikväll tänkte jag att jag skulle föreviga macken, så jag tog nåra bilder med min mobil. Längre ner ser ni en film jag hittade på Youtube om stängningen av macken, tydligen har nån fler än jag känt lite Preem mack-nostalgi:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0