Lägesrapport och kvällsprommis

Den här terminsstarten är helt sjuk, jag hoppas det peakade denna vecka för blir det fler veckor på rad av det här slaget så kommer jag inte klara det här med hälsan i behåll. Jag har sprungit från ett möte till ett annat, från en lektion till en annan, har ägnat lunchen till planering och i slutet på dan skyndat till föris för att hämta Filip eftersom Pelle jobbar em/kväll denna vecka. Sen har jag jobbat vidare på kvällarna, och även sent in på natten en kväll med en lektionsförberedelse.
 
Jag försöker analysera vad som gör det så extra besvärligt och det mest avgörande är ju just det att jag har fem nästan helt nya kurser. Tror jag skrivit här i bloggen att jag har fyra nya kurser, men det är fem, jag hade nämligen glömt att Entreprenörskap är inbakade i 6-7 av kurserna vilket krånglar till det ännu mer. Fy fan rent ut sagt.
 
Så, nu har jag fått ur mig det!
 
Även om det inte tar oceaner av tid att göra ett blogginlägg så har det liksom tagit helt stopp i skallen i veckan när jag försökt tänka ut nåt att uppdatera med. Nu har jag i alla fall nåra Instagrammade bilder tagna med iPhonekameran från kvällens skogspromenad med Filip. Vi hittade en spännande del i Gammliaskogen nära oss som vi inte varit i förut. Där fanns spår efter barn som begravt ett djur och som byggt kojor, och det var pinnar och torra kvistar och lite mystiskt vilket väckte liv i fantasin :-)
 
Jag kände mig faktiskt lättare till sinnet när vi kom hem igen. Skogen och naturen är välgörande.
 
Slängkappan var på för han var en onding sa han.
 
Med monstermin i skogen.
 
 
Ett övertungt äppelträd vi passerade på vägen hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0