Lång härlig cykeltur

Just nu är Filip med Pelle och knatar runt på upptäcktsfärd i dungen bakom vårat hus, jag har blivit lovad blommor så jag ser fram emot det medan jag sitter här och mår gott och passar på att blogga.
 
Vi kom för en stund sedan tillbaka från en lååång cykeltur som gick runt halva stan så jag är "gode" (=rätt så, på norrländska) trött; vi började med att cykla upp mot Nydalasjön och cyklade halva sjön, sen neråt mot stan över och längst ut på Carlshem så vi hamnade bortanför Returmarknaden vid Strömpilenområdet.
 
Vi åt en hamburgare på Big Boy där och följde sen älven en bit innan vi kom hem, tre fyra timmar från när vi startade. Fast vi hade tidigare på cykelturen tagit en paus vid Kyrkstugan vid Nydalasjön också, så vi har ju inte direkt cyklat hela tiden, men det räckte ändå. Jag kommer förmodligen ha träningsvärk imorrn så otränad som jag är. Helt säkert i baken åtminstone :)
 
Här är bilder från stoppet vid Kyrkstugan vid Nydalasjön:
 
Caféet i Kyrkstugan var inte öppet, men det gjorde inget. Vi hade i alla fall med dricka och lite fika åt Filip. Här är en satellitbild på Kyrkstugan om det kan roa :). Det går att köra fram dit med bil och det finns även en större parkering ett par hundra meter ifrån stället.
 
Titta, de försöker gömma sig! ...Men ingen kommer undan en mammarazzi... moahaha...
 
Slurp.
 
Jag & son och våra tungor.
 
Fin brygga rakt ut i vattnet.
 
Med en vacker men blåsig himmel ovanför. Det var bitvis lite kallt om öronen på cykelturen.
 
Vårig naturromantik. Är det inte hon den danska sjöfrun som sitter på stenen där borta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0