Cirkusen har kommit till stan

 
Cirkus Maximum har kommit till stan igen! De håller till på I20-området nära mitt jobb så det är helt fantastiskt att åka till jobbet på morgonen och passera en flock med kameler, zebror, tapirer, åsnor och ett helt hoper tjusiga bäcksvarta frieserhästar och små prickiga ponnies.
 
 
 
Efter middagen tog jag Filip på cykeln och for för att titta på alla roliga djuren. Det var föreställning så alla djur var inte synliga, hästarna som i morse stod i hagar var nu ställda i spiltor under tak så de gick inte att fotografera, men vi gick och tittade på kamelerna, zebrorna och tapirerna.
 
  
Kamelerna var gulliga och nyfikna så de fick gräs.
 
 
Sen gick vi runt hela området för att hitta fler djur. Men det var inhägnat hela vägen eftersom en föreställning pågick. När Batman-Filip insåg att vi inte skulle gå in och se det hela så blev besvikelsen stor. "Djuren är ju där inne!" sa han och tyckte inte alls det hade varit nåt roligt att fara och titta på djuren.
 
 
 
Som tur var så fick han sen peta lite på en snäll liten cirkushund som blev jätteglad över sällskap.
 
Också var det spännande med den pyttelilla ponnyn med bara ett öga. Vi fick fundera mycket på vad som hade hänt den. Filip var senare inne på en makaber historia om att det kanske var en bov som petat ut ögat :-| :-|
 
Vi hann se kamelerna bli borstade och sadlade av tjusigt klädda cirkusarbetare innan vi for hem igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0