Bra hårfärg

 
Jag färgade håret igår kväll (eller utväxten då) och tänkte att jag skulle tipsa er om hårfärgen som är den bästa jag använt på flera år, jag har använt den de senaste fyra-fem månaderna ungefär:
Schwarzkopf Natural & Easy.
 
Jag använder färgen 570 som är en mellanbrun ton fast mitt hår blir rätt så mörkt trots att det ska bli mellanbrunt. Förmodligen har jag rätt så poröst hår som drar åt sig färg lätt.
 
Vad är det som är så bra med denna färg då? Här är en liten lista:
  • Täcker ovanligt bra (jag har en del gråa hår) och blir inte urtvättad och blaskig med tiden.
  • Priset - den är billig, kostar 67 kr (Coop Forum)
  • Trots att jag köper mellanbrun brukar de flesta mellanbruna färger jag köpt dra mot en rödaktig ton men denna är i det närmaste neutral men med en varm ton. Det verkar ju också vara deras idé, den kallas ju "Natural & Easy".
  • Applikationsflaskan är hård och rund och därmed lätt att hålla i när man ska skaka blandningen också kan den stå upp vilket är praktiskt när man ska blanda färgen med lösningen. Jag kan nämligen reta mig så på de som gör mjuka applikationstuber, man klämmer ju ihop dem när man skakar dem också är det svårt få bra grepp om dem så det känns som att man ska tappa dem. Dessutom går de ju inte att ställa upp när man ska blanda färgen.
  • Applikationsflaskan har även en fastskruvbar kork, alltså inte en bit som man bryter av. 
  • Man slipper blöta håret innan man ska färga, bara smäck i med färgen i 30 minuter.
Ja det var det det. Mycket billigare än att gå till frissan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0