Julbord och jullov

Nu är det äntligen jullov! Så otroligt skönt och välbehövligt. Åh vad jag ska njuta! Dagen började med en jättefin julavslutning på skolan och senare under dagen fick all personal äta julbord (urusla bilder pga att jag bara hade mobilkameran):
 
Vi fick äta julbord på fina officersmessen som ligger ett stenkast från vår skola.
 
Så tjusigt julbord brukar vi lärare inte få så det var verkligen en glad överraskning. Man vet att det är extra bra när det finns ett helt eget bord för efterrätter :-) (det som skymtar bakom människorna bortanför granen). 
 
Söta unga kronprinsen och fina prinsessor fanns inramade.
 
Ingången till officersmessen.
 
Tidigare på förmiddagen hade jag och Ludvig som är elevhandledare haft avslutning med våran klass.
 
Så här såg klassen ut tidigare under veckan då de skulle redovisa olika konstinriktningar och var klädda med fri inspiration från de olika inriktningarna.
 
Kajsa var exempelvis klädd surrealistiskt och Albin Nygren var klädd med inspiration från en sann expressionist; August Strindberg.
 
Det här är Roy Lichtenstein (Gustav Johansson) med två av sina verk; Johanna Johansson till vänster och Sandra Peterson till höger.
 
Det kommer snart en liten filmsnutt från julsavslutningen också men jag måste få upp den på vimeo först :-)

Kommentarer
Postat av: paul

Hej Anita
Härligt att ni fick äta ett riktigt julbord! Det är ni väl värda alla kämpande lärare med pissig löneutveckling, ser jag i DN. Kul redovisningsform med kläderna! Du får inget julkort i pappersform från mig, ingen får det längre. Men en stor digital KRAM till dig och Filip och Pelle från gammkollegan numera skånskt inflyttad men på väg till Indien (24/12 - 17/1) GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Svar: Hej Paul! Jag brukar skicka pappersjulkort för jag tycker det är kul, men jag har fan inte hunnit med nåt här i höst. Hoppas du och ni får en riktigt lyckad indienresa! JÄTTEKRAM och GOD JUL till dig Paul!
Anita Blomkvist Johansson

2013-12-21 @ 14:26:13
URL: http://pgrahn.com
Postat av: Ellis

Härliga bilder du tog på julbordet och från redovisningen! =)
God Jul!
Elenor

Svar: Tack snälla Elenor! Nu ska jag passa på kolla din blogg när jag fick adressen :-) GOD JUL!
Kram
Anita
Anita Blomkvist Johansson

2013-12-21 @ 16:59:04
URL: http://ellispysselochdittadatt.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0