Forslunda julmarknad 2013

Idag var det dags för det årliga besöket på Forslundagymnasiets julmarknad. Jag tror det är tredje året i rad som jag skriver om det i bloggen så det blir så tydligt att ens liv går i cykler. Lite kul att se i de gamla inläggen att det var rejält med snö förgående år, att det var extra söta kalvar 2012 och en extra tjusig halmbock 2011  :-) Det är vilket fall en trevlig tradition och förmodligen stans största och bästa julmarknad eftersom den innehåller så mycket.
 
Så här kommer årets bilder, förvillande lika tidigare års julmarknader, hehe. Tyvärr har jag ju ingen "riktig" kamera nu utan ni får stå ut med halvkassa bilder tagna med min iPhone:
 
Lika tjusigt som vanligt med upp- och nervända granar i taket i ett av växthusen.
 

Det är alltid väldigt många försäljare på marknaden så man orkar inte titta så närgånget på allt. Jag köpte tillslut ingenting åt mig själv.
 
Det fanns inte så mycket att handla till Filip men som tur var fanns en snäll tomtemor man fick fiska leksaker hos. Pelle och jag var nog mest nöjda med att bara gå omkring och titta runt.
 
Filip ställer upp på bild; under halmhunden.. förlåt halmbocken... :-) och framför fin eld. Inte mycket till snö i år som ni kan se. Ungefär -5 grader.
 
I smådjurshuset, där de har reptiler, fåglar, sköldpaddor, jordekorrar och fiskar och sånt så hittade vi en lektionssal med en svarta tavla som Filip och andra barn testade.
 
Det blev en hel del gullande med kalvarna även om Filip var lite förorättad för att de inte var mer intresserad av honom. Vi försökte förklara att han måste gå närmare dem när han skulle mata och klappa men han var nog lite för rädd för det.
 
Jag tyckte det var lika kul i år som förra året att Forslundahönorna precis ser ut och agerar som de lättkränkta hönorna i Pettson och Findus. :-)
 
När det började skymma hade vi gått i princip runt hela marknadsrundan och tog nöjda bilen hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0