Eufori

...ja i det närmaste i alla fall! Idag hade nämligen sändningen från Vistaprint kommit med varorna som vi ska sälja på julmarknaden nästa vecka, och de var S Å  F I N A !  Det var muggar, tygpåsar, t-shirtar och mobilskal till iPhone 4/4S och iPhone 5, allt med tryck designade av grafeleverna.
 
Moa Åkersten, Cajsa Nilsson och Ida Tjärnkvist packar muggar.
 
Det känns som sån otroligt lättnad efter allt krångel att beställa det hela. Vistaprint hade nämligen inte något betalningssystem för kommunala verksamheter och efter att jag ringt minst ett trettiotal (jag överdriver inte) samtal till Vistaprint, Klarna (deras fakturahanterare), Bolagsverket, Skatteverket, Hagaskolans Skol-IF (de var villiga att hjälpa oss betala för alla grejer om de fick pengar senare, men de visade sig ha för låg kredit) och internt på vår egen skola lyckades jag till slut lokalisera ett betalkort just här, på Midgårdsskolan. Kunde ingen sagt att vi hade det redan från början???!!!
 
Hade nån petat i mig där på slutet efter det typ 25:e samtalet hade jag börjat gråta, fy tusan alltså.
 
Julia Hedlund klistrar märken.
 
Men nu är allt det över och förbi, och idag jobbade medieeleverna som galningar med att packa upp, märka varorna och fästa klistermärken med Midgårdslogo och Estetik & Mediamärke på dem. De elever som inte gjorde det handlade ingredienser till bakning och fikaförsäljning, fixade med dekoration av marknaden, dekoration av fiskedamm och mycket annat.
 
Till slut verkar det som att vi beställt på tok för få muggar, vi har redan beställningar på dem en vecka innan marknaden börjar. Men vi kommer erbjuda en efterbeställning under marknaden för de som blir utan.
Nu längtar jag bara efter att få se fotoelevernas tryck som ska komma Original... ska bli så himla kul att se!
 
Glöm nu inte komma och handla varorna och stödja elevernas klassresa den 10 och 11 december mellan kl 16-20 på Midgårdsskolan!

Kommentarer
Postat av: paul

Men du ANITA jag köm på marknaden nästa vecka då kanske jag kan köpa åtminstone en mugg. Skämt åsido dom ser helfina ut. KUL!
Krama "gullungarna" från mig!!
Paul

Svar: Ja KÖM Paul! :-) Hoppas du kan! Eleverna har jobbat så himla bra och bara hållit med deras lärares tokiga idéer hela tiden, haha! Kram!
Anita Blomkvist Johansson

2013-12-04 @ 19:26:06
URL: http://pgrahn.com
Postat av: Paul

Anita

Kul, jag kommer och tar med mig Vicki jag antar att vid 5-tiden blir bra


Paul

Svar: Du det låter utmärkt! :-)Välkomna!
Anita
Anita Blomkvist Johansson

2013-12-04 @ 21:46:31
URL: http://pgrahn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0