Väggcollage - Work in progress

Nu händer det saker i varje hörn här på skolan. Inte så konstigt kanske då alla årets kurser snart ska avslutas och alla arbeten ska slutföras, presenteras, uppvisas och redovisas i alla möjliga former.

Treorna på Medieprogrammet jobbar med sin slututställning, och de som går Grafisk profil skapar gigantiska postmodernistiska väggcollage med temat "Space/Spejsigt" ska finnas med på utställningen. Väggcollagen ska sedan dekorera ett par väldigt bortglömda klassrum här på skolan.

Jag kan ju inte låta bli att tycka det är synd att hänga de fantastiska collagen i en sal jag aldrig själv har undervisning i, så jag bråkar med mitt samvete med hur det ska bli med det. Kidnappa collagen och ta hem dem är en idé, fast det skulle ju bli trångt. :)


Acatalepsy* (se även gärna affischen för Acatalepsy på medietrean Anettes blogg) är namnet på slututställningen och här är nysprayade inbjudningskort.


*"Acatalepsy" är ett filosofiskt uttryck som står för omöjligheten att förstå/begripa/uppfatta allting och att allt det vi ser och upplever och tolkar bara är sannolikheter.


Tove och Sofie jobbar med ett sant spejsigt tema i sitt stora väggcollage.


Nicole har jobbat med tid som tema i sitt collage.


Freyja har borrat hål och satt in belysning.



Evelina och Olivia jobbar med stad/land hemma/borta i sitt collage med utskjutande 3D-effekter.




I Lottens och Felicias collage är temat (priset för) ikonisering och massmedia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0