Bubblor och bilar, bammsuga och blogga

Idag har varit ett himla fixande och donande eftersom jag och Filip åker iväg på en minisemester med mina föräldrar imorrn och en vecka framåt. Jag har bakat LCHF-bröd, dammsugit, moppat och tvättat och sitter nu och pustar ut/bloggar innan jag ska ta tag i packningen igen.
 
Allt ovan har inte gjorts ostört, det blir liksom inte så när man har en liten kille som har lite småtråkigt. Det har varit några avbrott för att titta på en halvdöd humla, för att beundra och fotografera snyggt parkerade leksaksbilar, paus för att igen titta på bilar och blåsa såpbubblor och fota när bubblor blåses över fint parkerade bilar. Sen har iPhonen krånglat, eller snarare spelen på den, när han lånat den för att underhålla sig själv.
 
Men nu äntligen är det alltså dags att göra det sista; packa och laga mat tills mor och far kommer. Oj vad spännande det ska bli! Det är några år sedan jag reste med mina föräldrar så det blir intressant att se hur det blir. Vi brukar ha kul, utom när de inte tjatar på min (alldeles lagom snabba) bilkörning eller ska stanna och dricka kaffe hela tiden. :)
 
Jaaa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0