Skönt att vara hemma

Det har tagit mig ett par dagar att komma igen efter den långa jobbiga hemresa från Orlando och påföljande jetlag. Jag har redan beklagat mig på Facebook, men det blev alltså en 24 timmarsresa med 3 flygresor, 2 taxiresor, 2 flygbussar, och kring 10 timmars väntande på de totalt 4 flygplatserna.
 
Men nu har jag packat upp, jag och familjen har börjat sova ungefär då man ska och alla bilder (cirka 1500 stycken plus några filmer) har överförts från minneskorten till dator. Så ni fattar ju kanske vad som kommer att visas i bloggen några dagar (veckor?) framöver... :)
 
Det var roligt att packa upp resväskorna och se vad man fått med sig hem från resan. Det som nog kommer ge de mest nostalgiska känslorna framöver och speciellt när det är som allra kallast och mörkast i vinter är nog snäckorna, plockade från stora drivor på stranden i svettig fuktig värme vid kanten av ett turkost, och på vissa platser ljummet (!), hav.
 
Det blev kanske 1,5 kilo, och vackra som smycken är de allihopa. Jag vet inte riktigt vad man kan göra med dem, och om jag ska göra nåt med dem, så de får fungera som dekoration i en hög och bred glasvas som ska tas till stugan.
 
Det här monstret till snäcka fick vi av ett amerikanskt par som passerade på stranden och som hittat den. De såg att jag och Filip gick med påse och letade snäckor så mannen mumlade till mig ungefär "I will drop this behind me for the boy to find it". Rart. Filip förstod väl inte riktigt storheten i den (höhö) men hans föräldrar blev imponerade. Hur som helst fick snäckan stanna kvar i huset vi hyrde i Cape Coral, den var för stor och ful för att få åka med hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0