Floridaresa - Vid poolen i Cape Coral

Jag har ju redan visat hur huset i Cape Coral såg ut inuti (se inlägget; Huset i Cape Coral), det var det hus vi bodde i veckan efter att vi passerat Everglades. Jag tänkte trots det lägga till lite fler bilder därifrån, om inte annat för att förtydliga i vilken ordning vi gjorde saker på vår resa. Sen blir man väl aldrig less poolbilder :)
 
Huset såg rätt så litet ut men var väldigt rymligt inuti. Kanske var det nåt med proportionerna? Dörrar och fönster var rätt höga/stora. Den här typen av hus var väldigt, väldigt vanliga i Florida, och när vi kollade en fastighetstidning så verkade de som var i ungefär samma standard som "vårt" hus, med egen pool mm, ligga på ungefär 3-4 miljoner kronor. Ungefär som ett hus i Umeå då alltså. 
 
Här är länken till "vårat" hus på Google Maps. Klicka på bilden om du vill titta runt i vårt kvarter. Området vi bodde i var väl inte det roligaste, mest villakvarter med stora prydliga gräsmattor och raka gator vid kanalerna. Det gjorde inte så mycket eftersom vi trivdes i huset och vi orkade inte göra så mycket annat än att lata oss vid poolen och göra nån kortare utflykt om dagarna.  
 
Se huset ovanifrån här: 1825 Southwest 46th TerraceVårat hus är det i mitten med röd båtbrygga.
 
Entrén.
 
Så här såg det ut när man kom in i huset. Filip sprang gärna omkring naken, redo för bad. Tysk-amerikanen som var vår kontakperson på husuthyresföretaget varnade oss att det kan vara lite känsligt att låta barn springa runt nakna så han rådde oss att vara försiktiga. Ordagrant sa han "Americans are the biggest sluts and the biggest prudes".
 
Det var roligt att se att Filip blev allt modigare i vattnet. Speciellt vände det när vi hade skaffat badring och såna där uppblåsbara armpuffar så att han kunde flyta runt på egen hand.
 
Pelle gör bomben.
 
Och här är bildbevis på att jag faktiskt också badade, trots att jag brukar vara en badkruka. Att bada var onekligen det bästa alternativet när man försmäktade i 35-gradig fuktig värme.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0