Floridaresa - Planet Hollywood

Det hände en lite komisk sak när vi utmattade lämnade Magic Kingdom första eftermiddagen/kvällen. Vi var trötta och matta och ovana vid värmen och var eniga i bilen på väg till hotellet att hitta första bästa lilla lugna amerikanska diner för mat.
 
Pelle började leta matställen på gps:en och jag såg ett namn som lät lite småbekant, - "Planet Hollywood". Vi drog dit.  
När vi kom fram så kom jag på varför det lät lite småbekant... det är ju en restaurang som ingår i en matkedja som är berömd typ världen över och som har eller har haft delägare som Sylvester Stallone, Bruce Willis, Demi Moore, och Arnold Schwarzenegger.
 
Den som finns i Orlando är den största i sitt slag och en del av Downtown Disney, ett område med restauranger och partyställen nära Disneyworld. Stället är också smockfullt med autentisk rekvisita från kända filmer från golv till tak så Filip och jag gjorde en liten sightseeingrunda.
 
Det är alltså ett stort och skitroligt ställe, ...om de inte spelat så otroligt hög musik att vi inte hörde vad servitrisen sa och än mindre kunde ha ett samtal med varandra. Tur det fanns mycket att titta på då.
 
Ungefär här när vi kör in på parkeringen började jag ana oråd, och jag inser att vi knappast kommit till en liten kvartersdiner.
 
Filip fick dricka i ett fint lysande och blinkande glas.  
 
Kan det där vara en modell på ett rymdskepp från Star Wars? Eller Alien? Tycker den verkar bekant i alla fall.
 
Den, får jag förmoda, döva dj:en.
 
Här har jag och Filip gått upp en trappa till för att titta och fota. När vi åt satt vi på balkongen ungefär vid tv-apparaten man ser högst upp till höger i bilden.
 
Den alldeles äkta yxan från The Shining. STORT!
 
Leonardo DiCaprios kläder i Titanic. Autentisk förstås.
 
Aliendräkt från Det femte elementet. Fast utan huvud.
 
Ett UFO har flygit in i planeten.
 
Inte illa som promenaddekoration, rekvisita från Edward Scissorhands
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0