Floridaresa - Möte med kändisar

Att åka till USA och Disneyworld och Universal Studios innebar såklart en mängd möten med kändisar. Det var ofta kö till dem, så många av dem såg vi bara på håll eftersom vi inte alltid orkade köa. Men några kändisar blev det närkontakt med, speciellt för Filip:
 
Första kändismötet var på Disney's Hollywood Studios med storfavoriterna Mike Wasovsky och Sully från filmen Monsters Inc. Det blev ett mindre tumult när vi skulle fram för när vi såg Sully och hans stora tänder på närmare håll blev plötsligt Filip rädd och började tokspjärna emot med benen så att jag fick lyfta upp honom. Inget annat barn blev rädd vad jag kunde se så Sully och Mike Wasovsky blev nog lite förvånade, men Sully kom och gav oss en gigantisk gosig monsterkram, också fick vi skratta lite eftersom det blev lite tokigt.
 
Andra kändismötet var också på Hollywood Studios där två pigga och väldigt busiga gröna plastsoldater från Toy Story dök upp och busade runt på gatan.
 
När vi lyckades haffa en av soldaterna för en bild gällde det agera snabbt så att han inte skulle ledsna och busa vidare.
 
Två andra storfavoriter som vi träffade på Hollywood Studios var Blixten McQueen och Bärgarn från Cars-filmerna. Filip var skittrött när vi ställde oss i kön för att bli fotograferade med dem, så han hann somna i barnvagnen innan vi kom fram. Motvillig och halvt i sömn poserar han med Pelle.
 
När vi på resans näst sista dag besökte Universal Studios så köade vi för ett möte med Shrek och Fiona (så fjantigt att hon är i sin "söta" form och inte i sin riktiga trollgestalt). Då var Filip riktigt varm i kläderna och poserade vant med berömdheterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0