Födelsedagsförberedelser

Liten älskad plutt fyller 3 år imorrn. Jag har putsat och fejat som en tok, fixat med paket och dekorerat lite. Jag har inte haft bil eller tid att fixa med tårta och bakning så tyvärr blir det köpestårta imorrn. Det brukar aldrig hända i min värld, men det har bara inte gått att få till.

Jag hade så gärna velat hinna göra mer, jag måste se till att bli bättre på att planera. Hade jag haft mer tid och mer ballonger skulle jag satsat på att göra ett tjusigt ballongvalv som duktiga bloggerskan Viktoria visar upp i sin blogg Pink Pastry. Se bara här i hennes inlägg Ballongvalv steg-för-steg guide.

En liten nödlösning som var snabbare att fixa var en girlang med pappersvimplar på presentsnöre som bara består av material som man garanterat har hemma. Mina vimplar är för övrigt inspirerade av Underbara Claras mer avancerade tygvimplar som ni kan läsa om i inlägget Utan nål och tråd. Kanske man skulle göra fina vimplar i tyg till jul?!

Så här blev mina enkla pappersvimplar i alla fall:




Nåra ballonger hade vi alla fall.


Pelle slår in en bok till Filip. Den lär vi nog få läsa många gånger. (I parentes vill jag bara berätta att vi inte enbart ger honom leksaker med konventionella pojkteman, även om det dominerar.)

Kommentarer
Postat av: Vitkoria - Pinkpastry

Så fint!

2011-11-16 @ 18:18:40
URL: http://pinkpastry.blogg.se/
Postat av: Anita BJ

Du är snäll Viktoria, tack. Vet att det skulle sett annorlunda ut om du varit i farten :)

2011-11-16 @ 20:49:49
URL: http://anitabjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0