Några av mina sommarskor

Jag skrev ju i ett inlägg för några dagar sedan att jag tagit ner lådorna med sommarskor från vinden, så nu tänkte jag att jag ju kunde visa några av dem. Jag förstår att ni gått och funderat och undrat vad jag har i lådorna ;)

Också kan ju ni som undrar varför någon behöver cirkus (förmodligen mer än) 100 par skor få veta lite hur en sådan person tänker. Eller i alla fall hur jag tänker.

Vi börjar först med 4 par sandaler i bruna och beige-vita toner:

Sandalerna på vänster sida är från förra sommaren och från Din Sko tror jag. De till höger är från Wera/Åhléns och var ett riktigt reafynd i slutet på förra sommaren. 
 

Båda paren är Don & Donna med säkert 3 år på nacken, men så fick jag dem också till ett vrakpris. De till höger för 50 kr förra sommaren.

För ett otränat öga kan ju övre och nedre raden av sandaler här ovan se ungefär likvärdiga ut, men tittar man lite noggrannare så ser man att övre raden är platta och därmed gåvänliga, och nedre raden är högklackade, dvs lite finare och svår-gådda. Alltså behöver man samtliga för att dessutom kunna matcha till olika kläder och väskor.
Översta paret hittade jag på rea på Wera/Åhléns för två år sen, de nedre två paren är samma par. Jag minns inte var jag köpt dem, men det kan också varit Åhléns. Alla armband är från H&M men är slutsålda nu.  

Samma grej här, man kan tro de översta är likvärdiga med de nedre: Men de övre är i matt silver och passar perfekt med mina matta silverarmband och andra matta silversmycken. Medan de två nedre (samma par på båda bilderna) är blankt silverfärgade, och matchar därmed till blanka silversmycken, samt träfärgade smycken pga den läderfärgade sulan.


Skor och väska kommer från La Redoute. Skorna är från förra årets sommarkollektion, men väskan går fortfarande beställa, nu på rea för ca 470 kr. Armbandet är från Asos.com.

Här har jag verkligen ansträngt mig för att matcha ihop skor med väska och armband. Detta för att dessa skor faktiskt kostade lite, cirka 600 kr om jag inte minns fel, så därför lägger jag ner lite mer ambitioner här.

I bless my big feet (41:or) för det gör att det ofta går att hitta fina skor på rea!


Tre par likadana skor men i olika färg från H&M förra året. Svinbilliga på rea, även om något av paren köptes till fullpris, 149 kr.

Det kommer mera.

Kommentarer
Postat av: Leif

Vilka tjusiga bilder du har på din blogg Anita! Det märks att du är expert på området. Riktigt snygga skor också. Det är betydligt tunnare på sandalfronten på herrsidan. Det blir väl foppakopior från ICA Maxi i år igen...

2011-05-31 @ 22:03:17
Postat av: Heléne

Fina skor. det är roligt med skor.

I morgon börjar sommarmånaderna!

2011-05-31 @ 22:44:00
URL: http://vargensplogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud, vilka snygga skor. Du är verkligen duktig på att matcha med assesoarer. Bra jobbat Anita. Jag önskar att jag hade några fler än jag har. Det är som att jag inte hinner ner på stan och handla. Jag har ju ledigvecka nu så ja tänkte cykla ner på stan i morgon om det inte regnar, då kanske ja hittar några skor att ha till sommaren.

Kram Mona

2011-05-31 @ 23:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0