Semester del 8: Jakten på Bamse

När vi anlände till hotellet första dagen fick Filip se en liten skymt av Bamse. Filip blev väldigt exalterad, och vi lovade att han skulle ha chans att träffa Bamse mer ordentligt senare. Hotellet vi bodde på, Alcúdia Pins, tillhör Fritidsresors koncept Blue Village och där ingår aktiviteter med just sagofiguren Bamse.

Hur det nu blev så var veckan full med andra saker att göra, och Bamseaktiviteterna verkade oftast vara förlagda då Filip skulle sova middag.

När så allra sista chansen att delta i Bamses aktiviteter så höll vi Filip vaken och gick dit ...MEN vi kom för sent! Nån dumskalle hade "skojat" och flyttat runt skyltarna i schemat där hotellets aktiviteter var uppradade. Skitarg blev jag, stackars lilla Filip!

Jag skällde på nån stackars Fritidsresorledare som försökte trösta genom att tala om för oss att det fanns en sista chans att träffa Bamse: Han skulle nämligen dyka upp utanför hotellet vid flygbussarna flera gånger sista dagen för att vinka välkommen och farväl till resenärer:


Vi sa inte åt Filip att vi stod och väntade på Bamse där vid bussarna, eftersom det varit flera besvikelser tidigare.


Men, så plötsligt stod han bara där - Mjuka, goa snälla Bamse!



Bamse fick många många kramar av Filip, och av de andra barnen.


 




Som grädde på moset fick Filip även träffa Lille Skutt som var väldigt kramig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0