Piteåshopping

Igår var vi och sprang runt på stan i Piteå. Jag hittade två rätt så fina toppar på Indiska men köpte dem inte: De var på så kallad "rea" men var bara nedsatta med ett par tjugor från 400 kr så då är det ju knappast något fynd. 

Två fina sjalar blev det i alla fall som ni kan se nedan.

Jag fick tips från Moa om ett enkelt men bra bildredigeringsprogram som heter Picnik där man gratis kan redigera bilder på nätet, utan att installera något på datorn. Så nu har jag provat det på bilderna här nedan.  Jag har bytt ut de tidigare bilderna som jag redigerat i Picnik, mot två små bilder redigerade i Photoshop. Det var så svårt redigera på den pyttalilla bildskärmen så jag kände jag bara var tvungen att göra om det när jag fick möjlighet.  


Vänster: Tunn lång viscosesjal från Indiska, 149 kr. Höger: Tunn bred bomullssjal från Scorett, 199 kr.


Kommentarer
Postat av: Moa

Så kul att du tyckte det fungerar. Det är inte som Photoshop precis, men det har sina förtjänster och är ju som sagt bra när man inte vill installera något på datorn.



Snygga sjalar! Det är så kul med sjalar, de ger verkligen lite extra piff :) Jag har fortfarande inte hämtat mig från bilderna som du skrev var från din sjalförvaring men som var från Åhléns, jag trodde seriöst att du hade så många sjalar :D



Så irriterande med topparna på Indiska, jag stör mig verkligen på när de gör sådär. Jag hittade en kofta för några år sen som hade kostat typ 900 kr på ordinarie pris, sen var det halva reapriset och jag tänkte att det skulle bli superbilligt. Men de hade då sänkt den från 900 till typ 800 och sen halva priset på det. Det slutade med att jag köpte den ändå, men jag kände mig snuvad på rea-upplevelsen eftersom de hade fulat sig med priserna...

2011-04-19 @ 15:12:04
URL: http://moasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0