Saker på min lista

När jag skrollade igenom min blogg häromdagen så insåg jag att den börjar likna en naturfotoblogg, så nu är det dags att föra in lite glamour här. Eller glamour och glamour, men i alla fall lista lite plagg och accessoarer som jag tycker är fina och skulle vilja ha. Jag går inte ut så ofta längre så behovet av äkta glitter och glamour har minskat med ungefär 90% :-) 
 
Men vad tycker ni, är det kul läsa inlägg där jag matchat grejer eller föredrar ni något annat ämne?
 
Okej, här är hur som helst lite saker som jag tycker skulle vara trevliga att ha i höstgarderoben.
Det mesta kommer från Bonprix och några grejer från Ellos eftersom de båda firmorna har ganska mycket att välja på vad gäller plusmode:
 
Här är lite grejer från Ellos. Jag har länge haft åt gott öga åt klumpskorna, eller så kallade "flatforms" som de bland annat kallas. En mörkblå- och vitmönstrad kimono skulle jag alltid användning av. Den är dessutom nedsatt nu. Jag har fortfarande ingen svart finväska jag är helt nöjd med så den där skulle kunna vara värd ett försök. Till sist en fin topp med kimonoärm som jag känner skulle vara änvändbar. 

Hos Bonprix har jag hittat många fina kläder i plusstorlekar som de här ovan och även de jag visar i resten av det här inlägget. Jag har dock sällan beställt grejer därifrån så jag vet inte hur plaggen är. 
Hur som helst tror jag den blommiga klänningen skulle vara jättefin, även kombinerad med fuskpälsvästen. Det är alltid lite kallt på jobbet så det skulle vara användbart. Medan vädret ute växlar mellan kallt på morgonen och varmt på dagen så kan man ju också ha västen utanpå den tunna kavajen som jag tycker har en fin krage. 
Två snygga guldväskor i olika modell och i skinn tyckte jag riktigt mycket om. Fint med lite bling både till vardag och fest ju. 
 
För att inte alltid vara svartklädd så skulle den här mörkblå ponchon vara fin att matcha med väskan med glittriga blå detaljer och balansera upp med grova beige mockakängor. Från Bonprix. 
 
Eller varför inte safe:a med en svart poncho också :-) , tillsammans med vinröd påsväska eller fransväska med ett av mina favoritmönster; aztec/inka. Även dessa saker kommer från Bonprix. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0