Nyomklädda teakstolar

 
OJ vad jag var duktig igår! Efter att ha haft ångest över att haft nån slags semesterapati och knappt fått nåt vettigt gjort efter min och sonens bilsemester för två veckor sedan så har jag nu nästan fått full upprättelse känner jag; jag har nämligen klätt om fyra stolar! Trots att jag aldrig gjort det tidigare blev det riktigt bra, om man nu inte är jättepetig och skärskådar detaljerna. 
 
Nu ska stolarna säljas. Jag har nämligen i min tidigare jakt på nya teakstolar till köket (de gamla var jätterangliga) "råkat" köpa på mig för många. Ett set om fyra som jag inte tyckte var helt som jag tänkt mig är nu de som fått nytt tyg och ska ut på försäljning. 
 
Så här ser de ut efter omklädnad: 
 
Efter omklädnad. 
 
Före omklädnad. Svårt med färgerna när man fotograferar i lampljus, men det som inte syns är att tyget var mer gulaktigt än vad som kommer fram i bilden. 
 
Nu är jag ju inte så jättesugen att sälja dem eftersom de passar så bra i mitt kök. Hade nån tanke ett tag om att jag skulle ha två stolset till köket (varav det ena skulle förvaras i källaren) och byta mellan dem beroende på vad jag ville ha för färger i min inredning. Men vem fasen gör så? Verkar vara lite knasigt tycker jag. Horder-mentalitet liksom. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0