Obbola hang around

 
Igår bjöd Anna-Karin mig ut till Obbola och hennes och maken Lennarts prunkande trädgård. Jag har börjat känna mig som en riktig Obbola hang around och sneglar till och med på till salu-skyltar i området när jag är där. På skoj mest eftersom jag än så länge vill bo i stan men kanske när man blir gammal så?
 
Efter en smarrig spaghetti-och-köttfärssåsmiddag så gick vi på sightseeing ner till hamnen som är på gångavstånd från deras hus. Både jag och Anna-Karin hade med oss kamerorna förstås.
 
Anna-Karin har förresten startat en fotoblogg med anledning av att hon äntligen köpt en systemkamera: kaskfoto.blogg.se  med undertiteln "Processen & resan för en nybörjare in i fotograferingens värld". Gå in där och följ hennes utveckling! 
 
Många boningshus med fantastiskt havsläge finns det vid Obbolas hamn.
 
Många vackra fiskenät låg ihoptjorvade på land.
 
Vi drack lite vin...
 
...och kollade lite på nåra som verkade ha seglarskola. 
 
Snart gick vi tillbaka mot huset igen. 
 
Satte oss på altanen vid trädgården och pratade om viktiga saker. 
 
När det blev lite för kyligt så då gick vi in och satte oss i deras mysigt inredda inglasade altan. 
 
Tycker så mycket om färgskalan - turkos, rosa och gulgrönt. 
 
Sen somnade jag till Moonrise Kingdom som jag och Anna-Karin försökte se där på nattkröken. 

Kommentarer
Postat av: ul

Anita
Sorry har inte varit inne och läst din blogg på länge nu. Massor av annat har kommit emellan. Som vanligt har du "skitfina" bilder. Det är alltid hur kul som helst att se dessa fina bilder. Detg är rentav så att jag nog skall ta och sno lite bildidéer från dig och sen inte ens tala om det för dig. Sommarkram! paul

Svar: Men åh, tack snälla snälla Paul! He ä ba' å sno på det :-D Bättre beröm kan man inte få jue. Jag går och undrar ibland hur du har det där nere i Skåne och tänker att det säkert är prima liv. Fast jag har inte nån koll på hur vädret varit hos "er", hoppas bättre än här uppe. Sommarkram tillbaka! /Anita
Anita Blomkvist Johansson

2015-07-26 @ 15:16:48
URL: http://pgrahn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0