Halloween! (Del 2)

Så här blev dukningen till slut. En stor spretig kvist med "spindelnät" mitt på bordet blev kanske inte lika cool som jag tänkte innan i mitt huvud men gav i alla fall lite spökigare känsla.
 
Nu är halloweenfirandet avklarat. Pust och puh! :-) Får nog ta och göra det hela lite enklare nästa gång jag håller i detta för det blir väldigt rörigt och mycket stundvis. Som tur var hade jag stöd och sällskap av en kompis som var med på partyt med sin lilla son. Jag var dock aningens splittrad mentalt där vid köksbänken bland mumiekorvtillverkning och dödskalletårta och hjärnkakor med mera.
 
Så här såg gänget ut när det skulle fikas. (Jag har suddat ansiktena på Filips kompisar eftersom jag inte frågat om jag fick lägga ut dem i bloggen)
 
En kort stund med lugn och ro framför en film innan det var dags för Bus eller godis hos grannarna. De lyckades få ihop riktigt mycket godis i år så det var ju himla kul. På Halloweenfirandet förra året, 2013, blev det nämligen i princip inget godis alls trots en lång runda bus-eller-godis-besök hos grannarna.
 
Filip kände lite efter-festen-blues när alla gått trots att de lekt i över tre timmar. Det blev lite bättre efter lek med de självlysande partypinnarna.
 
Mycket trött men samtidigt mycket uppvarvad blev det svårt att sova. Filip strödde lyspinnarna över täcket, tog på sig glittriga trollkarlscapen och hatten och satt en stund och beundrade ljuset från en fenomenalt tjusigt lysande discolampa som pappa Pelle hade lånat ut till halloweenpartyt.  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0