Fina söndagen

Det är väl lite i senaste laget att blogga om vad man gjorde i söndags men det var en så himla bra dag att den måste få komma med här. Så bra att det nästan kändes som att det var min födelsedag :-)
 
Vet inte om ni står ut med ännu ett inlägg med en massa glåmiga mobilbilder, men här är de:
 
Vi började med amerikansk brunch på Kungsgatan 133, en restaurang som ligger lite i skymundan i utkanten av Umeås absoluta centrum. Pelle hade hittat en kupong/annons i nån gratistidning som gjorde att vi fick två rätter till priset av en. Det blev amerikanska pannkakor, grillad skink-och osttoast, äggröra och bacon och en hel del kvar på tallrikarna efteråt. 
 
Jag hade aldrig varit på den här restaurangen tidigare men jag känner att jag gärna skulle gå hit igen och ta en bit mat och ett glas vin på kvällen, mysigt och personligt med trevlig personal. Tror Filip gillade stället också fast det bara var vi som var där :-)
 
Efter brunchen var vi utflyktssugna och åkte i väg i gråvädret till Holmsund och tittade vid hamnen och på de fina gamla arbetarkåkarna på Västerbacken tror jag det heter. 
 
Sen drog vi iväg hela vägen till Lögdeå och Häggströms Modehus på PELLES inrådan, kors i taket! Han måste känt på sig att han skulle göra fynd för han hittade en grymt fin klarblå täckjacka till dubbelt rabatterat pris: typ 600 kr istället för minst 1000 kr. Vet faktiskt inte vad den kostat från början. Jag gjorde inte lika stora fynd men hittade två par örhängen som jag snart ska visa. Pelle ville inte riktigt vara med på bild ifall ni undrar :-)
 
Vi, eller snarare jag då, var inte riktigt nöjda efter det utan jag ville vi skulle ta fika nånstans (det hade hunnit bli senare på eftermiddagen vid det här laget) och vi försökte köpa fika på Levar Hotell. Det bidde det inget av eftersom de bara serverade mat men det gjorde inte så himla mycket för vi for och köpte lite färdiggrillat och åt till middag istället.

En riktigt riktigt bra dag!

Kommentarer
Postat av: Louise

Vilken mysig dag, kan väl inte bli annat då man får gå och kolla på kläder :D
Den där amerikanska restaurangen har jag aldrig hört talas om. Kan den vara ganska ny ? Fast å andra sidan har jag inte så bra koll så den skulle lika gärna kunnat finnas sen flera år tillbaka ;)
Jag klagar inte på din fotokvalite du serverar i detta inlägg, den är ju lika utmärkt som min hahahaha ;)

Svar: Det var SÅ himla mysigt! Bara glida runt som en turist :-) Restaurangen är inte direkt amerikansk, utan de har amerikansk brunch på helgerna. Annars verkar det mer vara som en köttbit-och-glas-rött-krog där man kan sitta och surra.
Mobilbilder äger ;-)
Anita Blomkvist Johansson

2014-01-30 @ 09:30:52
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0