DIY glitter del 2/2

Drömoutfit. Bildkälla här
 
 
Här kommer del 2 av 2 med tips för att glittra på nyår. (DIY glitter del 1/2 hittar ni här)
 
KJOLGLITTER
 
Hur fin är inte en maxikjol i paljettyg? Gärna med nedklädd överdel för att balansera!
Eftersom det är för sent att beställa (eller framförallt få levererat) paljettkläder från någon webbutik kan man väl lätt sy en kjol själv tänker jag, bara man får tag på en bit paljettyg på nån sybutik! Hur svårt kan det vara att sy i paljettyg? Nån som provat?
 
Här nedan är en bild på en manual för hur man mäter och klipper kjolmodellen, och jag översätter det som följer: 
 
1. Mät din midja och dividera med hälften, plus:a på 1 cm sömsmån runt om. Klipp två likadana sådana former ur paljettyget ...MEN INNAN DU KLIPPER...:
2. ...Se till att klippa ut kjoldelarna med paljetterna med riktningen nedåt (dvs när du stryker med handen på paljettyget ska du känna att du går "medhårs". 
 
Den nedersta bilden på den svarta paljettkjolen är ett bildexempel på hur jag tror kjolmodellen kommer se ut om man följer detta mönster, dvs något rakare än de mer utsvängda modellerna i bilderna som ligger överst i detta inlägg.
 
 
 
MAKEUPGLITTER
Glittrigt smink och nagellack såklart! Det har väl alla hemma i byrån :-) 
 
Ögon: På Make Up Store brukar de ha glittereyeliner där glittret inte riskerar ramla ner i ögat. Bild 1
Naglar: Snyggt att bara ha en enda nagel med mycket glitter på, lite lättare att ta bort sen också. Fast alla naglar glitterdoppade är ju en höjdare också. Bild 2 | Bild 3
Läppar: Jag är mindre rädd för att råka äta upp glitter än att få det i ögonen. Supersnyggt och lätt dekadent burleskt! Bild 4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0