Midvinterfesten - en julmarknad på Midgårdsskolan

Julmarknadens grafiska profil är designad av Julia Svahn.
 
 
Den 10:de och 11:e december mellan klockan 16-20 arrangerar våra medieelever i årskurs 3 en julmarknad med titeln Midvinterfesten på Midgårdsskolan. Det är första gången vi gör något sånt här och det känns så otroligt kul och spännande så jag vet inte vad :-)
 
Syftet med julmarknaden är att vi för första gången på medieprogrammet ska försöka samla pengar till en klassresa, och då inte vilken klassresa som helst utan vi siktar på att besöka slututställningarna på vidareutbildningarna på reklamskolorna och Konstfack i Stockholm i slutet av maj.
 
Eleverna har designat tryck till bland annat muggar och tygpåsar, mobilskal och fotograferat till vykort. Här är bara nåra exempel på vad man kan köpa. Är de inte fenomenalt fina?
 
Muggar av Ebba Zingmark och Linn Häggman.
 
Tygpåsar av Emma Isaksson och Alicia Hammarberg.
 
 
iPhoneskal av Julia Hedlund och Noomi Lahti Sandberg
 
 
Medieleverna säljer även egenproducerat hantverk som ni kan se en liten ofärdig försmak av på bilderna här nedanför och det kommer även finnas hembakt fikabröd och godis till försäljning.  
Som ett stort plus kan man även passa på att gå på Musikskolans julkonserter som hålls båda kvällarna.
 
Besök gärna kollegan Ciccis blogg MammaMedia och se eleverna pyssla inför julmarknaden!
 
Det kan ju bara bli bra, eller hur?! :-)
 
Vem kan motstå sånt här?
 
Det kommer finnas så mycket mer än vad jag visar i detta inlägg så kom och köp fina unika juklappar till nära och kära som stöd för våra elevers klassresa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0