Releasefest för Swedish Beauty Factory & JohannaN

Här kommer lite mer bilder från torsdagkvällen som jag utlovade igår. Då var vi bland annat på releasefest på Invito där Umeåbaserade Swedish Beauty Factory visade upp sina produkter och en ny grafisk profil, och Umeådesignern JohannaN visade upp sin senaste smyckekollektion.
 
JohannaN:s smycken är bland annat inspirerad av norrländsk natur i en dekorativ och stilren design. Hon jobbar med hållbar utveckling och rättvis handel i framställandet av smyckena som sker i Thailand. Kollektionen finns att köpa på JohannaN:s hemsida, men delar finns också i vissa butiker, som t.ex.Kii i Umeå.
 
Har man VK så kunde man under veckan läsa en intervju med Jenny Janse som är vd för Swedish Beauty Factory och hennes arbete med att skapa och sälja miljövänliga och hudvänliga produkter. Artikeln finns även att hitta på nätet här: Vill förbättra smutsig industri.
 
Vi hade så tur att vi fick slinka in som VIP-gäster och fick både bubbel och goodie bag.
 
Stiligt stylade av Creative Lounge hälsar Johanna Nilsson till vänster och Jenny Janse, vd för Swedish Beauty Factory till höger, oss välkomna.
 
Mamma Media siktar på att få bästa bilden.
 
JohannaN:s smycken är fenomenalt fina och favoriter är bland annat kugghjulsörhängena och i synnerhet hjorthuvudet i silver som jag gärna skulle vilja ha som halsband.  
 
Sen höll vi på att smälla av när vi såg att goodie bagen innehöll ett halsband från kollektionen. Så fint!
 
Skönhetsprodukter från Swedish Beauty Factory.
 
Och i goodie bagen fanns en hel drös med små provförpackningar. Kanske jag äntligen ska börja vårda min hud?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0