Långa vinterkappor

Det är finast tycker jag att bära lång kappa till långklänning, lång kjol eller andra långa plagg som t.ex. långkoftor som annars sticker ut en bit nedanför en vanlig jacklängd, så därför spanar jag just nu efter en lång kappa. Kanske helst svart, men jag vet inte säkert.
 
Här är några av mina favoriter när jag tittat runt på nätet:
 
Just nu har jag denna kappa från Ellos hemma. Den finns även i beige. Kappan sitter som en smäck på mig och är mycket prisvärd med 40% rabatt. Men jag är orolig för att den är i damigaste laget, kanske lite tantig?
Länk till kappa här: Daxon kappa/Ellos
 
 
De här fyra kapporna har jag spanat på på Zalando och jag har beställt tre av dem.
Den högst upp till vänster är min favoritmodell, och den ljusbruna, så de två har jag beställt. Jag har även beställt kappan nederst till vänster som faktiskt är mörkblå.
Den nederst till höger har en snygg modell men avskräckte med att den var så skrynklig i bild, kanske det säger något om materialet tänker jag?
Länk till kapporna här: Svart och ljusbrun kappa/Zalando Collection, Mörkblå kappa Mint&Berry/Zalando, Svart kappa/Zalando Collection

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag tyckte att den översta kappan var supersnygg! Den kändes klassisk, nästan lite Jacqueline Kennedy-esq på något sätt. Jag förstår hur du tänker att man inte vill se för damig ut, men om du kombinerar en mer damig/klassisk look med lite coola accessoarer så blir det nog riktigt snyggt tror jag - och den borde stå sig längre än mer trendiga kappor också tänker jag? Om den sitter snyggt så hjälper det ju också till att göra den extra fin :)

Jag gillar även den svarta kappan som är bredvid den gulbeiga, den hade jättefina detaljer!

Du får berätta vilka det blir i slutänden :)

Trevlig helg!
Moa

Svar: Fast det är ju så svårt att accessoarisera en kappa, det blir ju att det kommer sticka ut en långkjol eller långbyxor nedtill, och förmodligen en svart sjal upptill eftersom kappan gissningsvis främst kommer användas vid festliga tillfällen. Men den är fin, och man kanske inte ska oroa sig så mycket för tantigheter, det ligger väl mest i betraktarens öga :)
Ska visa sen vad det blir! Jag längtar tills jag får hem dem med posten...

Trevlig helg du med Moa! Kram! /Anita
Anita Blomkvist Johansson

2012-11-02 @ 16:33:43
URL: http://moamaria.wordpress.com
Postat av: Moa

Ja det är sant förstås... Men jag tyckte som sagt att den översta var en riktig stilren pärla! :) Jag förstår att du längtar, det är alltid kul när man väntar trevliga paket i posten :)

Kram!
Moa

2012-11-02 @ 19:33:19
URL: http://moamaria.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0