Ansiktsbehandling och smink

Idag har jag varit på Nefertiti och fått en ansiktsbehandling. Jag hade kvar ett presentkort sedan jag fyllde år förra året, men annars brukar jag inte lägga ner pengar på sånt för det kostar ju mycket och resultatet syns ju knappt. (Jag går inte till frisören heller, ingen idé när håret bara är långt.) Men när man får presentkort är det ju väldigt roligt att få lyxa till, och Ulrika som jag gick till var så duktig! Det är som att få terapi i en timme, man är tvungen ligga still och bli ompysslad.

Efter behandlingen gick jag också köpte ny underlagskräm och cover stick på Body Shop, mitt gamla är kletigt också har jag fått för mig att det är lite för glittrigt i vissa ljus. Jag var också och bytte ett rödrosa nagellack jag fått och redan hade till ett lite vågat vårigt gult. Får se om jag känner mig för gammal för att ha det, men det kändes så friskt och fint med gult. 

Jag har ofta en hel del problem att hitta en tillräckligt ljus underlagskräm, men jag fick jättebra hjälp på Body Shop så jag hoppas på att det funkar. 

Mitt gamm-smink:



Mitt ny-smink: 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0