Snygga platta skor

Jag har bestämt mig för att börja satsa på att köpa bekväma snygga skor, jag är så jäkla less på att klä sig snyggt = ont i fötterna = hämmad framfart = minskad entusiasm.
 
Men det kommer inte bli lätt, jag blir nedstämd bara jag tänker på platta bekväma skor. Jag känner mig aldrig någonsin fin när jag bär platta skor. Alltså ALLT blir ju snyggare med klack till. Till och med grå sweatshirtbyxor till high heels blir ju "fashion"! Medan vilken svart chic klänning som helst tillsammans med platta skor DIREKT blir tråkigt.
 
Jag har letat och letat och hittat några platta skor som man kanske kan se cool ut i, känna sig bekväm i och kanske snygg. Det var faktiskt på Zalando jag hittade snyggaste skorna, så trots att jag har ett horn i sidan på dem så måste jag slå ett slag för deras skor. Men jag är osäker på kvalitén på skorna, en bild säger ju inte alltid så mycket.
 
Vilka tycker ni är finast?
 
Det här är samma slags kängor fast i olika färgställningar. Jag föredrar de ljusa som jag tycker är riktigt snygga och inte lika mc-brud som de svarta, men jag anar en viss skrynklighet i kvalitén så det gör mig lite osäker.
Cowboy/Biker boots/Zalando.
 
 
De här låga bootsen drar ännu mer åt bikerhållet, men de ljusa färgerna gör dem lite snällare och roligare nu när man går och väntar på våren. Jag föredrar de grå eftersom de ljusa kanske kan se för klumpiga ut, men de beige borde vara jättefina till svarta och beige/ljusa byxor.
 
MYCKET snygga stövlar båda två!, och till bra pris. Så bra pris att man undrar hur kvalitén egentligen är. De till vänster är faktiskt gröna, det tycker jag verkar coolt.
 
Samma sorts stövel i två olika ljusa nyanser. Jag såg en gång en kvinna som kom gående i platta beige stövlar och mörk kappa och jag har inte kunnat släppa den bilden eftersom det var så snyggt. Har därför letat ljusa stövlar en del. Dessa är fina, men att de inte har dragkedja gör att det finns risk att de kommer ha gummistövelkänsla, dvs lite lösa över vristen och liksom raka och det vet jag inte om det är så snyggt. Men på bild ser de fina ut.
 
Till sist: Ibland skulle jag bara vilja sänka ner mina stackars ömmande fötter i ett par såna här skor mjuka som tofflor. Och som tyvärr ser ut som sådana.

Kommentarer
Postat av: Louise

Jag har fått "kliva ner på jorden" jag med men tycker att det är rätt snyggt det med även om det såklart är festligare och kanske sexigare med klack :-)
De låga bootsen är coola, den till höger fast jag skulle nog valt svarta. Tycker det är coolt och lite rått och då kan man ju vara lite mer romantiskt klädd om man vill skapa kontraster tänker jag :-)
Blir kul att höra vilka du bestämmer dej för :-D

Svar: Man kan nog lära sig att gilla det, bara man hittar en klädstil till som förhöjer, precis som du skriver. Det är tur det är gratis frakt till och från Zalando, för då kan man ju ta hem och prova lite olika :P :)
Anita Blomkvist Johansson

2013-01-22 @ 20:44:51
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se
Postat av: Louise

Det borde vara fri frakt och retur var man än beställer. Tycker de ska vara tacksam att man handlar hos just dem ändå ;-) hehe
Annars är höga stövlar så klassiskt och snyggt. Jag köpte ett par svarta (ovanligt va?) höga stövlar i höstas som jag tycker mycket om, man känner sig välklädd :-) Fast nu är de för kalla och på tok för hala, all snö klibbar fast under sulan och då man kommer in någonstans blir det bambi på hal is :-(

Svar: Haha! Jag förstår vad du menar! Lite svårt liksom prova halkfriheten och snö-klogg-igheten när man köper nya skor så ofta kommer det som en överraskning :)
Anita Blomkvist Johansson

2013-01-23 @ 07:43:21
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0