Skolavslutning

Nu är de utexaminerade, utsparkade, utgångna, utslitna? våra kära medietreor! Två klasser har vi som har gått ut idag. Tur med vädret hade vi, varmt om än lite molnigt. Inga större missöden skedde heller på skolan vad jag vet, annat än lite omhändertagen alkohol och en del fällda tårar från lärare och elever. 

Vi tar dagen i tur och ordning:


Först fikade jag och kollegan Leif med vår klass MP1A som vi är elevhandledare (klassföreståndare) för.


Vi pratade bland annat om vad vi ska göra i sommar. Sandra som sitter längst till vänster ska ensam sköta köket till ett 20-tal senildementa i sommar.


Eleverna tackade av deras kära Leif som de haft fyra pass i veckan hela läsåret. För honom blev det nämligen extra känslosamt denna skolavslutning då han är uppsagd och har köpt hus med sin fru på annan ort. De berättar om sitt nya liv i en gemensam blogg.


Efter fikat med våra ettor drog vi iväg för att hitta medietreorna. De här sköna mediestudenterna hade nog smuttat på mer än ett glas champagne på morgonen :)






Vi hittade några fler treor och så blev det kramar och känslosamt igen, både skratt och tårar. En helt normal dag på jobbet. 


Sen var det dags för samlingen i Valhalla, Midgårdsskolans blackbox, där avslutningen hölls med sång, musik, dans, stipendieutdelningar och tacktal.




Skolavslutning Midgårdsskolan 2011 from Anita B Johansson on Vimeo.
Danstreorna gjorde sin sista dansuppvisning på avslutningen. Lite modigt att planera in det eftersom man får förmoda att de också varit på champagnefrukost :) Filmklippet slutar lite abrupt eftersom mitt minneskort blev fullt.


Efter avslutningen i Valhalla så sprang studenterna ut och sjöng studentsången för väntande föräldrar och släktingar innan de åkte iväg på sina traktorkärror.


MP3A har under åren lärt sig en del fackbegrepp som de placerat på banderollen på deras traktorkärra.


MP3B förmedlar som motvikt på sin banderoll att de har Midgårdsskolans största frånvaro.

Sen såg vi dem aldrig mer. - snyft -

Till dig student från medieprogrammet som jag inte hann krama så skickar jag dig här en BAMSEKRAM!

Kommentarer
Postat av: Terrie

Va fiiint!!

2011-06-17 @ 09:49:05
URL: http://pyrra.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0