Finbesök

Jag har haft finfrämman ända från Stockholm i helgen! Kompisen Mia, med rötterna i Piteå likt mig (eller ja typ då, jag är ju från Norrfjärden nån mil utanför), har varit och hälsat på från söndag till tisdag. Av en ren och märklig slump tittade även Mias tvillingsyrra Mona förbi med sin familj en av dagarna på väg hem till Västerås. Alltså vad är oddsen för det?
 
Här är lite av vad jag och Mia pysslade med under det korta trevliga och intensiva besöket:
 
Vi drack vin och tyckte då det var lämpligt att ta en massa selfies.
 
Jag fick chans att turista i min egen stad: Besökte bland annat Guitars - the museum för första gången... vilket i och för sig var totalt bortkastat på mig eftersom jag tycker det är råtråkigt med gitarrer. Men jag gillar ambitionen och det är ju en imponerande samling med gitarrer från många berömdheter, såsom Jimi Hendrix, The Byrds, Ramones med flera med flera...
 
En sen kväll på hittade jag också det där citatet jag inte vetat att det funnits men inte vetat på vilken vägg. Jag tror det är en del i ett konstprojekt.
 
Också gick vi vid älven vid midnatt när allting hade stängt och vi var på väg hem och mötte lite udda karaktärer, bland annat en ung kille i bil mitt på gågatan som ville ge oss lift hem...? :-o
 
Vi shoppade också. Jag köpte detta från Make Up Store plus en massa annat. 
 
Sen åt vi gott på ett par restauranger och caféer, bland annat på båten Sjöbris där de hade lite märklig service: jag fick min pizza kanske en kvart före Mia fick sin. Pizzorna var dock djäävulskt goda.
 
Tillbringaren med en blandning av Mangoessens, vitt vin och sprite och massor av is gick också hem där i värmen i solen. Jag ska komma ihåg den kombinationen till något festligt tillfälle. Ett par timmar efter att denna bild togs satt Mia sen på planet hem till Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0