Trinny & Susannah IRL del 3

Det blir lite tjatigt nu, tredje inlägget i rad med Trinny & Susannah som tema, men ni får härda ut ;)

Programledarna och stylisterna Trinny & Susannah hade stylat om 10 personer från Lund vid denna inspelning där jag deltog i studiopubliken. De började med att presentera deltagarna en i sänder; de visade en "före-bild", sen kom deltagaren ut på scenen under applåder och ovationer och blev då intervjuad. Till sist fick deltagaren visa upp sig i all sin nya glans på catwalken. 

Det var emellanåt pinsamt jobbig svengelska som talades av de omstylade personerna. Man önskar de blivit bättre förberedda på vilka frågor som skulle ställas så de kunde tänka ut nåt någorlunda klyftigt att säga. Hoppas de kan redigera det där lite snyggt så det inte märks så mycket på tv.

 



Den första omstylade personen brukade gå runt i gul typ vägverketjacka berättade de (en bild på jackan skymtar på före-bilden som är bakom Trinny på bilden ovan) och flerfärgat hår i olika längder. Efter omvandlingen såg hon ut så här härligt 60-tals pin-upig:



Trinny & Susannahs egna skor:
 


En annan äldre kvinna hade totalt slutat bry sig om sitt utseende. Hon såg ut som en manlig lumphandlare på före-bilden. Susannah konstaterade att hon inte ens längre brydde sig om att ta bort "facial hair":



Efter omstylingen såg samma dam ut som en kunglighet: 



En foträt sköterska efter förvandlingen:



Endast en kille deltog. Han skulle bli lärare så Trinny & Susannah tyckte att han skulle ha byxor som inte åker ner till knäna när han går. Själv tyckte han nog att han blev lite färglös:



Alla deltagare plus Trinny & Susannah:




Kommentarer
Postat av: Mija

Jag var i Vällingby och såg inspelningen där. Måste säga att jag förundrades över den usla engelskan hos dem som blev omstylade! Varför ställa upp i ett program med engelsktalande programledare om man inte kan tala engelska alls nästan? Det blev vldigt pinsamt, tyckte jag. Annars var det riktigt kul att få se T & S irl, då jag alltid varit så tokig i deras program på BBC!! :-)

2011-03-14 @ 20:03:26
Postat av: Anita

Ojdå, jaha då var det inte en pinsam engångshändelse det jag var med om... nåväl vi får hoppas det blir bättre i redigerad form på tv sen :)

2011-03-14 @ 21:36:27
URL: http://anitabjohansson.blogg.se/
Postat av: jeremy

Hi very sexy and Beautiful Susannah Constantine thank you i am such a Big fan of Her

2012-02-22 @ 13:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0