Cykeltur bland höstlöv

 
Vilken fin helg det har varit! Torsdagen (tror jag det var) före helgen föll ett riktigt vansinnesregn hela dagen i princip, så jag tänkte att nu är det väl det man kan börja vänta sig så här i oktober. Men nej, fint och soligt har det varit och nånstans kring +10 grader. 
När Filip drog till sin pappa lite tidigare än vanligt på lördagen så städade jag och tvättade som en tok så jag var helt utmattad där på kvällen. Söndagen däremot - då blev det lite shopping och en fin cykeltur. 
 
Det blev inte nån lång cykeltur men den tog lång tid eftersom jag stannade och fotograferade och promenerade vissa sträckor:  
 
På cykelturen styrde jag kosan mot jordbruksområdena vid Backen och Backenkyrkan ett par kilometer från Umeå centrum. Den cykelvägen är lång och bra också är det fint eftersom man mer eller mindre följer Umeälven. 
 
Det är populärt att både cykla och promenera den här vägen. 
 
Det var fint ljus över gravarna vid Backenkyrkan.
 
Jag passerade ett par gånger över små broar över den här lilla bäcken som jag för tillfället inte kommer på namnet på (Tvärån kanske?) men som rinner ut i Umeälven. 
 
Jag blev riktigt nostalgisk när jag råkade jag passera ett par ställen jag bott på under mina 23 år i Umeå. Det här är lägenheten på Östra Brinkvägen 33 där jag bodde mellan 1994-1995 med min bästa kompis Anna-Karin. Jag gick mitt andra år på Bildlärarlinjen och hon gick sitt första år på Konsthögskolan. Det var tider det! Hemmafester, Konsthögskolefester, konserter på Scharinska villan, spana på killar och dricka billigt vin. 
 
Innergården har blivit lite uppiffad sedan jag bodde där. 
 
Här är ett annat boende jag haft, som ligger typ 200 meter från det förra - på Hedlundavägen 2B! En 2:a där jag bodde som särbo från min nya kille ett år mellan 1995-1996. 
 
Blev lite osäker på vilka fönster det egentligen var jag bodde innanför men jag är till 80% säker på att det var de jag ringade in i föregående bild.:-)
 
Sen for jag hem och pysslade lite och åt middag och tog det lugnt. 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

vilken mysig cykeltur det blev (:

Svar: Ja det var så fint och luktade så gott!
Anita Blomkvist Johansson

2016-10-03 @ 10:08:12
URL: http://lillglimt.blogg.se/
Postat av: Annsofie

Åh, jätte fina bilder! :) vad kul o minnas tillbaka

Svar: Ja precis, under mörkaste kallaste vintern så kan det ju vara liten tröst :-)
Anita Blomkvist Johansson

2016-10-03 @ 11:57:57
URL: http://annsoh.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0