Bra dag och fina tulpaner

 
Det har varit en sån bra dag idag! Det började med att bästa p-platsen på jobbet var ledig när jag kom på morgonen :-), sen har lönen kommit och eftersom jag numera är deltidssjukskriven kunde jag sluta tidigare och fara och göra ärenden och shoppa lite. Efter det städade jag i lägenheten och har gjort fint i Filips rum, har bland annat hängt upp en ny ljusslinga tills han skulle komma till mig ikväll. 
 
Jag träffade äntligen läkaren i tisdags med anledning av min onda musarm. Fick rådet av henne att proppa i mig Alvedon vilket jag gjort, så det är väl det att jag inte har värk hela tiden plus att jag gått ner i arbetstid som gör att jag plötsligt har fått ett liv på fritiden. 
 
Men Alvedon lär ju inte lösa problemet på lång sikt och den räcker inte till att dölja smärtan som kommer av att sitta längre stunder vid datorn. På tisdag ska jag ha först behandlingen hos sjukgymnast så då antar jag att jag får ett träningsprogram. Akupunktur pratade hon också om.
 
Tulpanerna i det här inlägget fotograferade jag förra helgen men bloggar dem först nu. Första buketten för i år och det känns direkt vårigare!
 
 

Kommentarer
Postat av: Cecilia Holm

Wow, vilka tulpanbilder! Har du fotat med lillkameran eller nån systemkamera? Hur? Micro, macro, shutter, aperture, what?

Svar: Tack!!! De är tagna med nya Lumixen, med fokusen inställd på närbildsläge (blomman). Zoomar man dessutom så blir skärpedjupet kortare.
Anita Blomkvist Johansson

2016-01-30 @ 17:03:50
URL: http://mammamedia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0